Velg en side

Mer enn en skole

Velkommen til KF skolen

På KFskolen har vi et unikt miljø hvor alle får lov å være seg selv. Vår oppgave er å ta vare på og foredle det som barna er skapt for å være.

Kort om KFskolen

På KFskolen har vi et unikt miljø hvor alle får lov å være seg selv. Vi tror på at alle barn er skapt unike med egne evner og talenter. Vår oppgave er å ta vare på og foredle det barna er skapt for å være og utruste elevene til utdanning og livet.

Mer enn en skole

KFskolen er en kristen friskole som eies av Normisjon og IMI kirken. Vi sier at KFskolen er mer enn en skole fordi vi ser hele mennesket i skolehverdagen. Vi lever hver dag ut våre verdier som er sannhet, godhet, tilgivelse, kvalitet og kreativitet. Vi tør derfor påstå at vi har ett helt unikt miljø på skolen som mange utenfor sier at de lengter etter.

Spørsmål og svar

Har du spørsmål om KFskolen? Vi har utarbeidet en oversikt over de vanligste spørsmål og svar i forbindelse med skolevalg. Benytt knappen under for å se oversikten. 

Ønsker du mer informasjon?

6 + 3 =

Søk nå

Er du klar til å starte på KF skolen ved Tjensvoll og ønsker å søke elevplass. Bruk knappen under til å levere søknad om elevplass.